קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

אין טאקו ללא חלב בשר

אין טאקו ללא חלב בשר
לא בשר חלב חינם טאקו שום יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה הר ד ' אובר יש 540 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בצל, פלפל, מלח ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טאקו דגי פליאו וסלט כרוב (ללא גלוטן + ללא חלב), טורטייר (צרפתית קנדית בשר פאי) - חלב חינם, ו שעועית שחורה ללא בשר, קינואן וטאקו תירס טרי.

הוראות

1
פורסים את צמרות השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
מניחים בנייר כסף; מזלפים שמן זית, מלח ופלפל. סוגרים נייר כסף באופן רופף ומניחים על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הסר את רוב הקליפה מהתירס והשאיר רק את שכבת הקליפה הירוקה והחיוורת. לקלף בחזרה קליפה הסרת משי; להחליף קליפה. תירס צלוי הופך לפי הצורך (בערך כל 2 דקות) עד שהתירס מזהיב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מוציאים מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
עורמים טורטיות בנייר כסף; מפזרים מעט מים מקצות האצבעות. סוגרים נייר כסף ומניחים על הגריל לחימום.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מקציפים יחד בקערה בינונית שמן זית, מיץ ליים, מיץ תפוזים, מלח ים, פלפל ואבקת צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בעוד תירס הוא עדיין חם שאק ולהסיר קלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
מערבבים עם תערובת שמן זית/מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
מוסיפים פלפל אדום, בצל וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
בדוק את השום-זה נעשה כאשר התשואות ללחץ רך הוא שחום יפה. לסחוט שום קלוי ולהפיץ על טורטיה מחומם. ממלאים טורטיה בתערובת תירס.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
11
מוסיפים פרוסות אבוקדו ומקשטים בעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר