קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

אל פאסטור טאקו עם סלסה אבוקדו Tomatillo קלוי

אל פאסטור טאקו עם סלסה אבוקדו Tomatillo קלוי
טאקו אל כומר עם סלסה אבוקדו Tomatillo קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אבוקדו, פפריקה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 93%. מתכונים דומים: טאקו אל כומר עם סלסה אננס קלוי, טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo, ו ארוחת ערב הלילה: קיצור טאקו אל כומר עם Tomatillo וצ'י.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לבלנדר, מוסיפים את מיץ התפוזים, חומץ, אבקת צ 'ילי, שום, מלח, כמון, פפריקה, צ' ילי, רוטב אדובו, בצל קצוץ ואננס קצוץ. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
רוטב Adoboרוטב Adobo
אננסאננס
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
בצלבצל
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
יוצקים את המרינדה לתוך שקית גדולה resealable, ולהוסיף את קת חזיר אורגנו. מקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
מרינדהמרינדה
אורגנואורגנו
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר את קת החזיר מן המרינדה ולהגדיר על מתלה להגדיר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
יוצקים את ציר העוף לתחתית המחבת ומכסים את הצלחת בנייר כסף. צלוי עד מדחום פנימי קורא 185 מעלות F, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F ומבשלים 20 דקות נוספות כדי caramelize חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
להסיר מהתנור ולנוח במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בינתיים, מחממים גריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
מברשת את טריזי אננס עם שמן צמחי, גריל 2 עד 3 דקות לכל צד, ופעם מגניב מספיק כדי להתמודד לקצוץ לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
כאשר מוכן לשרת, לגלף את הבשר לפרוסות 1/4-עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
12
מגישים את החזיר בטורטיות תירס מחוממות; מקשטים עם בצל לבן קצוץ הנותרים, כוסברה, פלחי ליים, אננס קצוץ וסלסה אבוקדו Tomatillo קלוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
סיד טריזסיד טריז
בצל לבןבצל לבן
אננסאננס
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
סלסהסלסה
חזירחזיר
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
לזרוק את הטומטילו עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים על תבנית אפייה. צלוי עד חרוך יפה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מערבבים את הטומטילו, 1/4 כוס מים, כמון, מלח, אבוקדו, שום, חלפיניו, בצל, מיץ ליים וכוסברה בבלנדר ופרה עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
שוםשום
בצלבצל
כמוןכמון
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
17
מניחים במקרר ולאפשר לרוטב להתיישב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

מרכיבים

1אבוקדו בשלים, קלופים וחתוכים לקוביותאבוקדו בשלים, קלופים וחתוכים לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2צ'יפוטלה צ' ילי ב adobo, בתוספת 1 כפית רוטב adoboצ'יפוטלה צ' ילי ב adobo, בתוספת 1 כפית רוטב adobo8שרימפס וורידיםטורטיות תירס, להגשהטורטיות תירס, להגשה1השארכוסברה טרייה קצוצה, לקישוטכוסברה טרייה קצוצה, לקישוט4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון11 כף אורגנו מיובשחמוצים כשריםחמוצים כשרים1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1חלפיניו, זרעים הוסרו וקצוץ גסחלפיניו, זרעים הוסרו וקצוץ גס2מיץ לייםמיץ ליים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםפלחי ליים בגריל, לקישוטפלחי ליים בגריל, לקישוט8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי3sprigsאורגנו טריאורגנו טרי1אננס, מקולף וקרום, חצי קצוץ מחוספס, חצי חתוך לפרוסותאננס, מקולף וקרום, חצי קצוץ מחוספס, חצי חתוך לפרוסות2קילוגרםתחת חזירתחת חזיר1חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1בצל מתוק, קצוץ בערךבצל מתוק, קצוץ בערך1קילוגרםtomatillos בינוני, קליפה (על כל אחד)tomatillos בינוני, קליפה (על כל אחד)8שרימפס וורידיםשמן צמחי, לפי הצורךשמן צמחי, לפי הצורך1בצל לבן, חצי קצוץ, חצי קצוץ דקבצל לבן, חצי קצוץ, חצי קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ לבןחומץ לבן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינוט נואר Vin De סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.