אלוהות ג'לטין
. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 11%. מתכונים דומים: אלוהות, אלוהי CrÃme, ו אלוהות.
הוראות
חמאה צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ', ולהניח בצד.
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, ומים בסיר על חום בינוני גבוה. מערבבים רק כדי להתמזג, ואז מביאים לרתיחה.
חום עד 250 עד 265 מעלות F (121 עד 129 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה.
בינתיים, מקציפים חלבונים עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מפזרים את אבקת הג ' לטין, וממשיכים להצליף עד הפסגות נוצרות כאשר המקצף כבוי והרים.
כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, יוצקים זרם דק לתוך תערובת ביצה לבן, ערבוב כל הזמן על מהירות נמוכה. הגדל למהירות גבוהה ברגע שהסירופ בפנים, והצלף עד שהממתקים נוקשים ומאבד את הברק שלו. מקפלים באגוזים, ומתפשטים למחבת מוכנה. אפשר לעמוד עד המשרד, ואז לחתוך לריבועים.