אלוף אירי
אלוף אירי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מלח, חלב, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אלוף אירי, תפוחי אדמה אירי אלוף, ו אלוף אירי (poundies).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, כ 20 דקות.
לנקז היטב. חזור לחום נמוך מאוד ולאפשר לתפוחי האדמה להתייבש במשך כמה דקות. (זה עוזר אם אתה מניח מגבת צלחת נקייה על תפוחי האדמה כדי לספוג את כל הלחות שנותרה.)
בינתיים, לחמם את החלב ואת הבצל הירוק בעדינות בסיר, עד חם.
מועכים את תפוחי האדמה, מלח וחמאה יחד עד חלקה. מערבבים בחלב ובצל ירוק עד מעורב באופן שווה. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי.
מגישים חם מאוד בקערות. הכינו חמאה נוספת לאנשים להוסיף למנה שלהם.