אליס כוס התה Rooibos שיבולת שועל עוגיות חמאה
גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, שבבי חמאה, שיבולת שועל לבישול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. מתכונים דומים: חמאה חומה, שיבולת שועל ועוגיות טופי טופי טופי טופי טופי, עוגיות הנקה (שבבי שוקולד שיבולת שועל מלוחים עם חמאה!), ו עוגיות השוקולד צ'יפס של אליס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. ומניחים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה או רדיד nonstick.תלול את התה ב 1/4 כוס מים רותחים במשך 7 דקות. להשליך עלים (או שקיות).
בואו מגניב ורגוע.עם מיקסר חשמלי, שמנת החמאה והסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים את התה המקורר ואת הביצים ומכים עד smooth.In קערה נפרדת, לערבב יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מוסיפים לתערובת סוכר ומערבבים עד incorporated. השתמש מרית או כף לערבב שיבולת שועל וצ ' יפס.טיפה ערימות (ועל ידי ערימות, הם מתכוונים על 1/3 כוס, ככל הנראה) כפות של בצק על דפי האפייה. תלחץ קצת למטה.
אופים במשך 15 עד 18 דקות או עד מעט השחמה.