קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

אלסקה אפויה

אלסקה אפויה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ללא תוספת ידידותית למוצרי חלב? אלסקה אפויה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. אם יש לך חלבוני ביצה, גלידת תות superpremium, עוגה פאונד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים לרוחב עוגה קפואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. שורה תחתונה של צלחת פאי 9 אינץ ' עם פרוסות עוגה, כמה חצוי או לחתוך לחתיכות כדי למלא פערים. חצי פרוסות העוגה שנותרו לאורך ולמקם סביב קצה הצלחת. תיקון כל חורים עם חתיכות של פרוסות עוגה שנותרו. (ייתכן שיש לך כמה פרוסות שנשארו.)
2
חותכים מיכלי נייר מגלידה וחותכים כל ליטר ל 3 סיבובים. מסדרים 3 סיבובים בשכבה 1 על גבי עוגה בצלחת עוגה ולחתוך כל סיבוב שנותר לתוך 6 טריזים. למלא חורים בשכבת גלידה עם כמה טריזי גלידה ותל שארית במרכז צלחת עוגה. להקפיא 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לאחר גלידה ועוגה כבר מקפיא 20 דקות, להכות חלבונים ביצה קמצוץ של מלח עם מיקסר חשמלי עד קצף, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
הסר את בסיס הגלידה מהמקפיא וממרחת הערימה מעליו, מתפשט לקצה הצלחת כדי לכסות את הגלידה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
6
אופים באמצע התנור עד חום זהוב, כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים באופן מיידי.
1
* הבסיס ניתן להרכיב 2 ימים קדימה קפוא, עטוף היטב. הפוך מרנג ו, לאחר בסיס ציפוי, אופים אלסקה 10 דקות.* חלבוני הביצה במתכון זה לא יכולים להיות מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש חלבוני ביצה אבקה כגון רק לבנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®