אלסקה אפויה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ללא תוספת ידידותית למוצרי חלב? אלסקה אפויה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. אם יש לך חלבוני ביצה, גלידת תות superpremium, עוגה פאונד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לרוחב עוגה קפואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. שורה תחתונה של צלחת פאי 9 אינץ ' עם פרוסות עוגה, כמה חצוי או לחתוך לחתיכות כדי למלא פערים. חצי פרוסות העוגה שנותרו לאורך ולמקם סביב קצה הצלחת. תיקון כל חורים עם חתיכות של פרוסות עוגה שנותרו. (ייתכן שיש לך כמה פרוסות שנשארו.)
חותכים מיכלי נייר מגלידה וחותכים כל ליטר ל 3 סיבובים. מסדרים 3 סיבובים בשכבה 1 על גבי עוגה בצלחת עוגה ולחתוך כל סיבוב שנותר לתוך 6 טריזים. למלא חורים בשכבת גלידה עם כמה טריזי גלידה ותל שארית במרכז צלחת עוגה. להקפיא 25 דקות.
לאחר גלידה ועוגה כבר מקפיא 20 דקות, להכות חלבונים ביצה קמצוץ של מלח עם מיקסר חשמלי עד קצף, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
הסר את בסיס הגלידה מהמקפיא וממרחת הערימה מעליו, מתפשט לקצה הצלחת כדי לכסות את הגלידה לחלוטין.
אופים באמצע התנור עד חום זהוב, כ 6 דקות.
* הבסיס ניתן להרכיב 2 ימים קדימה קפוא, עטוף היטב. הפוך מרנג ו, לאחר בסיס ציפוי, אופים אלסקה 10 דקות.* חלבוני הביצה במתכון זה לא יכולים להיות מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש חלבוני ביצה אבקה כגון רק לבנים.