אלסקה אפויה
אפוי אלסקה היא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1135 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, קרם של טרטר, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. מתכונים דומים: אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה.
הוראות
בשורה התחתונה ואת הצדדים של 8 אינץ 'עגול ערבוב קערה או עמוק 8 אינץ' מרובע מיכל עם לסכל.
מורחים גלידה במיכל, אריזה בתקיפות. לכסות ולהקפיא 8 שעות או עד המשרד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 8x8 אינץ'.
הכן תערובת עוגה עם תמצית ביצה ושקדים.
אופים בתנור שחומם מראש על פי הוראות החבילה, עד מרכז מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות.
מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר, מלח וסוכר עד פסגות נוקשות טופס.
קו גיליון אפייה עם קלף או נייר חום כבד.
מניחים עוגה במרכז. הפוך גלידה מעוצבת על עוגה. במהירות ובצורה יפה להפיץ מרנג על עוגה וגלידה, כל הדרך נייר לאטום. חזור למקפיא 2 שעות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
אופים את אלסקה על המדף הנמוך ביותר, 8 עד 10 דקות, או עד מרנג הוא השחמה קלות.