אלסקה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפוי אלסקה. מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית קפה, סוכר, עוגיות כריך שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עוגיות סנדוויץ שוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות Oreo כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פרפה: מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות. שים בצד את המקרר.
שים את החלמונים, סוכר, 1 כף מים, זרעי וניל, תמצית וניל בחלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני.
ערבוב ברציפות, לבשל את החומרים עד הטמפרטורה מגיעה 140 מעלות F.
שים את התערובת לתוך הקערה של מערבל חשמלי ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד שהוא הוכפל בנפח ומגיע לטמפרטורת החדר. להפריד את התערובת לתוך 2 קערות. בקערה 1, מערבבים בתמצית הקפה. תניח בצד. מקפלים חצי שמנת כבדה לתוך תערובת הקפה, וחצי לתוך תערובת וניל. מקציפים את החלבונים כדי פסגות רכות. מקפלים חצי מהחלבונים לתערובת הקפה, וחצי לתערובת הוניל.
חמאה קלה פח מאפין 6 כוס; לחתוך נייר שעווה כדי להתאים בתחתית כל כוס. מלאו את הכוסות בחצי הדרך בתערובת הווניל. הקש על מאפין בדיל קלות על הדלפק כדי לוודא את תערובת הקרם מתיישב באופן שווה. ממלאים את הכוסות הנותרות בתערובת הקפה.
מניחים את הפח במקפיא עד להגדיר היטב.
עבור העוגיות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
שים את פירורי העוגיות, קמח שקדים וחלמונים בקערה.
מניחים את התערובת בין 2 חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף. לשטח עם היד שלך, ולאחר מכן להתגלגל עם מערוך ל 1/8 אינץ ' עבה. קח את הסדין העליון של לעטוף פלסטיק מעל ולהפוך על גיליון אפייה מוכן.
הסר את הסדין התחתון של ניילון נצמד.
הסר מהתנור וחתוך לתוך עיגולים עם חותך עוגיות קצת יותר גדול כי החלק העליון של כוס מאפין שלך. תניח בצד.
כאשר העוגיות הן קרירות ואת parfait קפוא, להפוך את parfaits על בסיסים עוגיות ולמקם בחזרה במקפיא (ודא parfaits מרוכזים על העוגייה).
שים את הביצים לבנים וסוכר בקערה של מערבל חשמלי לטאטא מעל סיר של מים רותחים עד הסוכר מתמוסס.
להעביר את הקערה למיקסר שוט על מהירות בינונית גבוהה עד שיש לך פסגות מבריק המשרד.
מניחים בשקית מאפה עם קצה 1/2 אינץ'.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את parfaits מהמקפיא. החל בתחתית העוגייה, עובד במעגלים, לעשות נשיקות מרנג עד כל פרפה מכוסה. תחזיר למקפיא. כאשר מוכן לשרת, אופים עד חום זהוב.
טפטוף ברוטב רום קרמל והגשה.
יוצקים את השמנת לתוך סיר 1 ליטר.
מוסיפים את החמאה ומביאים לרתיחה. כבה את החימום.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מוסיפים את הסוכר ו 2 כפות מים. לסובב ולתת את הסוכר לספוג את המים.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא caramelizes (צופה בזהירות) לצבע ענבר כהה. כבה את החימום. בזהירות לשפוך את הקרם החם, קצת בכל פעם, להיות זהיר מאוד כדי למנוע כל התזת קרמל.
מוסיפים מלח, לפי הטעם. כאשר כל השמנת נוספה, מערבבים היטב ויוצקים לתוך מיכל.