תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Alaskan אפוי תות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 409 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר, גלידת תות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תות ושוקולד אפוי אלסקה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325°f. ריסוס 9 אינץ קוטר קפיץ מחבת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף ביצים, סוכר ווניל בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן רק עד התערובת חמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
לפתוח לעטוף פלסטיק מעל עוגה בחלק העליון של קערה. הפוך קינוח על 9 אינץ ' בקוטר טארט פאן התחתון; להסיר לעטוף פלסטיק. עבודה במהירות, להפיץ מרנג על קינוח, מתערבל ליצור פסגות כיסוי לחלוטין. להקפיא לפחות 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; לשמור קפוא.)