אמנון אפוי עם שום וסיד
אמנון אפוי עם שום וסיד נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 544 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, פלפל טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו אמנון אפוי עם שום וסיד, אמנון שום ליים, ו אמנון אפוי בשום ושמן זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. קו גיליון אפייה rimmed עם רדיד אלומיניום; להפריש.יש לשטוף דגים ולייבש את הטפיחה; מניחים על תבנית האפייה מוכנה. מתבלים כל פילה עם 1/4 כפית מלח טיפשי ופלפל לפי הטעם. מחלקים את חתיכות חמאה גרידת סיד, ומיץ באופן שווה בין צמרות הפילה.
אופים במשך 8 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו