אמנון אפוי של הדסון עם רוטב שמיר
אמנון אפוי של הדסון עם רוטב שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 546 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול קייג'ון, תיבול cajun, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: אמנון אפוי של הדסון עם רוטב שמיר, אמנון אפוי מהיר עם חמאת שמיר אשכולית, ו אמנון אפוי ברוטב קוקוס כוסברה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מתבלים את פילה אמנון במלח, פלפל ותבלינים Cajun משני הצדדים. מסדרים את הפילה המנוסה בשכבה אחת בתבנית האפייה.
מניחים שכבה של פרוסות לימון על פילה דגים. בדרך כלל אני משתמש על 2 פרוסות על כל חתיכה, כך שהוא מכסה את רוב פני השטח של הדג.
אופים חשופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בעוד הדג אופה, מערבבים יחד את המיונז, שמנת חמוצה, אבקת שום, מיץ לימון ושמיר בקערה קטנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.