תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון בגריל עם חמאת לימון, צלפים ו Orzo. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 691 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לכם קצפת כבדה, עלי פטרוזיליה שטוחים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: אמנון חמאת לימון בגריל, אמנון עם לימון, שום, צלפים, ו ארוחת ערב הערב: אורזו עם עגבניות שרי, צלפים ולימון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את גרידת הלימון, מיץ, יין ושאלו בסיר קטן על חום גבוה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
שמנת מתוקה נוספת
1 כף סוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת להתקרר.
4
מקציפים יחד את תערובת השמנת, החמאה והיין בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים במשך 30 דקות. חמאת הלימון יכולה להתבצע 1 יום מראש ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
סוכריות מצופות שוקולד
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מברישים את הדגים משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הדג במשך 3 עד 4 דקות לכל צד או עד חום זהוב קל מעט חרוך מעט. לזרוק את orzo עם כמה כפות של חמאת לימון ו 2 כפות של פטרוזיליה מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר
סוכריות מצופות שוקולד
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
תעביר את האורזו למגש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
8
הסר מהגריל ומיד למקם את הפילה על orzo ולמעלה כל פילה עם חלק מחמאת לימון וצלפים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.