אמנון בגריל עם פפריקה מעושנת ופרמזן פולנטה
אמנון בגריל עם Paprikan מעושן ופרמזן Polentan נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פולנטה לבישול מהיר, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אמנון פפריקה בגריל, חומוס קלוי עם פרמזן ופפריקה מעושנת, ו סרטנים בגריל עם ליים ופפריקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פולנטה, להביא חלב לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן; מערבבים 1/4 מלח כפית.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה; לכסות ולשמור חם.
כדי להכין את הדגים, לחמם מחבת גריל nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מערבבים שמן, פפריקה, אבקת שום, 1/2 מלח כפית, ופלפל בקערה, ערבוב היטב. לשפשף דגים באופן שווה עם תערובת שמן. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.