קושימומחה
מוכן ב47 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

אמנון ברוטב צלייה-פטרוזיליה

אמנון ברוטב צלייה-פטרוזיליה
אמנון עם רוטב צלייה-פטרוזיליה נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, פילה אמנון, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. נסו דג סנדל ברוטב פטרוזיליה וצלפים, מחבת צרובה אמנון עם רוטב צלילת לימון, ו אמנון צלוי ברוטב צלי עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 F. על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן, מלח כפית, ופלפל כפית. צולים, זורקים פעם אחת, עד למכרז, 30 עד 35 דקות.בינתיים, העונה אמנון עם כפית מלח ופלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אמנוןאמנון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 1 כפות של החמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את אמנון בקבוצות עד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום וקצף ב 3 כפות הנותרים של חמאה, בתוספת צלפים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מגישים עם אמנון ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אמנוןאמנון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו