אמנון ברוטב צלייה-פטרוזיליה
אמנון עם רוטב צלייה-פטרוזיליה נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, פילה אמנון, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. נסו דג סנדל ברוטב פטרוזיליה וצלפים, מחבת צרובה אמנון עם רוטב צלילת לימון, ו אמנון צלוי ברוטב צלי עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 F. על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן, מלח כפית, ופלפל כפית. צולים, זורקים פעם אחת, עד למכרז, 30 עד 35 דקות.בינתיים, העונה אמנון עם כפית מלח ופלפל כפית.
חום 1 כפות של החמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את אמנון בקבוצות עד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום וקצף ב 3 כפות הנותרים של חמאה, בתוספת צלפים ופטרוזיליה.
מגישים עם אמנון ותפוחי אדמה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו