אם יש לכם גבינת פטה עגבניות ובזיליקום, פלפל, זיתים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 51%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ללכת ללכת אמנון יווני, פילה אמנון קלוי יווני (דל שומן), ו פסטה עם אמנון, זיתים ופטה עם רוטב יוגורט יווני.
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לאמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.