דבש-זנגביל מזוגג טילפיאן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך רוטב sriracha, פילה עוז אמנון, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמנון מזוגג בדבש עם ירקות קלויים, סלמון מזוגג דבש ג'ינג'ר לאחד, ו ג'ינג'ר וגזר מזוגג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד את הדבש, רוטב סויה, חומץ, זנגביל, שום ושמן זית. להשרות את הדגים בתערובת במשך 20 דקות-1 שעה.בעוד הדג הוא marinating, לטאטא יחד את החומרים רוטב שמנת. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני ומברשת עם שמן צמחי או תרסיס עם תרסיס בישול שאינו מקל. מבשלים את הדג במשך 4-6 דקות לכל צד או עד שהוא פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מגישים מיד עם רוטב הטבילה לצד ירקות מאודים ואורז חום.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.