אמנון מזוגגת דבש-ג'ינג'ר
דבש-זנגביל מזוגג טילפיאן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך רוטב sriracha, פילה עוז אמנון, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמנון מזוגג בדבש עם ירקות קלויים, סלמון מזוגג דבש ג'ינג'ר לאחד, ו ג'ינג'ר וגזר מזוגג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הדבש, רוטב סויה, חומץ, זנגביל, שום ושמן זית. להשרות את הדגים בתערובת במשך 20 דקות-1 שעה.בעוד הדג הוא marinating, לטאטא יחד את החומרים רוטב שמנת. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני ומברשת עם שמן צמחי או תרסיס עם תרסיס בישול שאינו מקל. מבשלים את הדג במשך 4-6 דקות לכל צד או עד שהוא פתיתים בקלות עם מזלג.
מגישים מיד עם רוטב הטבילה לצד ירקות מאודים ואורז חום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.