אמנון מטוגן בתנור עם פולנטה גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אמנון מטוגן בתנור עם זול Polentan. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לך חרדל, ציר עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פולנטה אפויה בתנור גבינה פריכה, תנור פריך מטוגן אמנון, ו אמנון מטוגן בתנור עם חמאת לימון בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלאי וחרדל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום נמוך, לבשל 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בפרמזן גבינה, אורגנו, ו 1/4 כפית מלח.
מניחים panko ו 4 מרכיבים הבאים (דרך פלפל) במחבת גדולה; לבשל מעל חום בינוני 3 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תערובת panko בצלחת רדודה.
שלב 2 כפות מים וביצה בצלחת רדודה.
מפזרים דגים עם הנותרים 1/4 כפית מלח. לדלות דגים בקמח; לטבול בתערובת ביצה.
מניחים דגים בתערובת פנקו, פונים למעיל.
מסדרים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד שנעשה.
מגישים עם טריזי לימון פולנטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו]()
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.