תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אמנון מטוגן בתנור עם זול Polentan. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לך חרדל, ציר עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פולנטה אפויה בתנור גבינה פריכה, תנור פריך מטוגן אמנון, ו אמנון מטוגן בתנור עם חמאת לימון בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים מלאי וחרדל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום נמוך, לבשל 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בפרמזן גבינה, אורגנו, ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים panko ו 4 מרכיבים הבאים (דרך פלפל) במחבת גדולה; לבשל מעל חום בינוני 3 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.