אמנון מיונז חרדל מטוגן במחבת
אם יש לכם אמנון, חרדל חום חריף, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, צלעות חזיר מחבת בדבש חרדל, ו אצבעות צלויות פריכות עם מיונז לימון ושום.
הוראות
מערבבים יחד את פירורי הפנקו, מלח, פפריקה, טימין, פלפל שחור ופטרוזיליה מיובשת בקערה עד לשלב ביסודיות. בקערה אחרת, מערבבים את החרדל החום ומיונז עד חלקה.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני עד שהנפט מנצנץ. טובלים כל פילה אמנון לתוך תערובת חרדל, ואז מעיל על כל הצדדים עם פירורי panko מתובל.
להניח את הפילה מצופה בעדינות לתוך השמן החם, ומבשלים עד חום זהוב, כ 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.