תפוחי אדמה מצופה אמנון ממולא הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 106 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חלב, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכונים דומים: תפוח אדמה מצופה סלמון ממולא ברוטב יין לבן לימון, Tilapia מצופה קוסקוס, ו תבלין פרמזן מצופה אמנון.
הוראות
1
לשטוף אמנון במים קרים יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
מים
2
מניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים מיץ קוקוס כדי לכסות.מכסים את הקערה ומקררים 2-4 שעות.מלית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קוקוס
מילוי
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
חום
5
מחבת סאוט.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים חמאה וEVOO.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן זית כתית מעולה
7
לטגן סלרי, בצל, גזר עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
8
להוסיף שום ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
הוסף יין ולהפחית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין
10
מוסיפים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
11
מוסיפים שרימפס ותרד.המשך לבשל עד שרימפס הוא ורוד תרד חם.מערבבים בזיליקום, כוסברה, פלפל לימון, מלח, פלפל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.