תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון עקף פירור. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חמאה, עגולה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. מתכונים דומים: פירורי לחם עקף בקלה, עוגת דובדבנים מצופה פירורים, ו סוליית פירור.
הוראות
1
מניחים מדף 4 אינץ ' ממקור חום broiler preheat לגבוה. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף; ערפל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד פרמזן, חמאה, מיונז, מיץ לימון, בזיליקום, כפית. פלפל, אבקת שום וקרקרים מרוסקים עד מעורבב היטב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.