אמנון מקדמיה קרום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו אמנון קרום מקדמיה. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 625 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל קאיין, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם זנגוויל עם קומפוט פירות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. נסו אמנון קרום מקדמיה תוצרת בית, {ללא גלוטן} אמנון מקדמיה וקוקוס, ו פודינג מקדמיה-קרום עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה רדודה, מקציפים ביצים וקאיין.
מניחים קמח ואגוזי מקדמיה בקערות רדודות נפרדות. מצפים אמנון בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים באגוזים.
מניחים על תבנית משומנת; מזלפים חמאה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים, בקערת הגשה קטנה, שלבו את האננס, הפלפל האדום, הבצל, הסוכר, הג 'לפנו, מיץ הליים והג' ינג ' ר; מפזרים כוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
אמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריגיו. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומינטריקס יקב עירום, עמק וילמט, פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![עירום יקב סאדו, וילמט העמק, פינו נואר]()
עירום יקב סאדו, וילמט העמק, פינו נואר
ליים יער מפנה את מקומו לפירות חמוציות ופטל עדינים. על החיך פירות יער אדומים עסיסיים לפתות כמו טאנינים רכים להוביל לסיים קלוי וארוך