אמנון עם טומטילו ואבוקדו מלא מאק צ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פפריקה, אמנון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אמנון של קים עם מק צ'ו, מק צ'ו., ו מק צ'ו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
דג העונה עם מלח, פלפל, כמון, פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
פלפל
כמון
דגים
מלח
2
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הוסף 1 כף שמן, 1 סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מחממים צלחת הגשה עמידה בתנור חם.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
לטגן דגים 3 דקות בכל צד או עד אטום. לסחוט את המיץ של 1/2 סיד על הדגים בזהירות להחליק את הפילה על מגש חם. כסה את הדג כדי לחמם אותו. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף כף הנותרים של שמן, 1 סיבוב של המחבת. מעל חום בינוני גבוה, לטגן במהירות את הבצל האדום, חלפיניו והשום.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
פלפל חלפיניו
שום
מיץ
דגים
ליים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
לטגן דקה בערך, להוסיף את tomatillos חתוך עם זרעים ומיצים. תערובת העונה עם מלח גס לטגן את התערובת של ירקות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ירק
זרעים
7
ברגע שאתה מקבל את הרוטב שלך עובד, לקבל מחבת שנייה חמה על חום מתון עבור מאק צ ' ו שלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה (1 סיבוב של המחבת,) בצל קצוץ, חלפיניו ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פלפל אדום
פלפל חלפיניו
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
לטגן 2 או 3 דקות. עובד על צלחת לתפוס את מיצי החלב, לגרד תירס את קלח. לשבור את הגרעינים ויוצקים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מערבבים תירס עם פלפלים ובצל. מתבלים עם מעט סוכר, מעט פלפל קאיין ומלח. כאשר בועות תערובת, להפחית את החום לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפלים
בצל
סוכר
תירס
מלח
11
חותכים חמאה לחתיכות ומערבבים לתערובת תירס. אפשר תערובת להתבשל ולבשל עד שמנת, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
תירס
12
בזמן שהתירס עובד, תחזור לרוטב שלך בשביל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
תירס
דגים
13
מוסיפים את הבירה ואת המיץ של 1/2 סיד וכוסברה למחבת. רוטב מבשלים 5 דקות יותר, ואז כפית רוטב חם למטה על פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
עלי וגבעולי כוסברה
מיץ
רוטב
בירה
דגים
ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מקשטים מגש עם כמה גבעולים נוספים של הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
15
חותכים אבוקדו ב 1/2 לאורכו ולהסיר בורות. לסחוט מיץ ליים על האבוקדו כדי לשמור אותם מבראונינג ולתבל אותם עם קצת מלח גס. סדר על צלחת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
מיץ ליים
אבוקדו
16
כדי לשרת, למלא את האבוקדו עם מק צ ' ו, המאפשר תירס לשפוך למטה ושוב הצדדים של האבוקדו על מגש ההגשה. אבוקדו בשלים הוא כף מן העור שלה עם עקיצות של שמנת, תירס חם ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
פלפלים
תירס
17
מניחים את האבוקדו לצד דגים מעוטרים וליהנות עם סורבה סיד עם פטל Grand Marnier.
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.