אמנון פיקטה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? אמנון פיקטה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פילה אמנון, עגבניות ענבים, אורזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Tilapia Piccata, קל Tilapia Piccata, ו אמנון פיקטה עם אפוני Snap.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים; מערבבים עגבניות, 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, ו 1/8 כפית פלפל. להפריש ולשמור חם.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל, וקמח בצלחת רדודה גדולה. לדלות דגים בתערובת קמח. ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף דגים למחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מוסיפים יין, מיץ וצלפים למחבת; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת; מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מגישים דגים עם רוטב ופסטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.