אמנון פלורנטין
אמנון פלורנטין לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מגיש 4 ומחירו 2.93$ למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת ריקוטה רזה חלקית, שמן קנולן, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 73%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אמנון פלורנטין, אמנון לימון פלורנטין ואמנון ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones).
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מבשלים תרד ב-4 כפיות שמן עד שהוא נבול; לנקז. בינתיים, מניחים אמנון ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מטפטפים מיץ ליים ושארית השמן.
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, גבינת הריקוטה והתרד; כפית על פילטים.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיית פלורנטין עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.