אמנון צלוי עם חזרת ומאיו עם עשבי תיבול
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אמנון צלוי עם חזרת ומאיו עם עשבי תיבול. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 219 קלוריות, 35 גרם חלבון ו-7 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש עירית, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל וחזרת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-16 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 81%. מתכונים דומים: קבבוני שרימפס צלויים עם רוטב שמנת חמוצה חזרת, עשבי תיבול, מחית לפת חזרת, וסלט תפוחי אדמה אדומים עם חזרת.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את הפטם מראש. מצפים תבנית גדולה עם ספריי בישול.
מגררים דק 1 כפית גרידה מהלימון ומניחים בצד. סוחטים את המיץ מהלימון על שני צידי הדג. מתבלים את שני צידי הדג במלח ופלפל לפי הטעם ואת אבקת השום.
מניחים את הדג על תבנית האפייה המוכנה ומבשלים עד שהם מתרככים, כ-3 דקות לכל צד.
בינתיים מערבבים בקערה בינונית את המיונז, גרידת הלימון, החזרת, העירית והפטרוזיליה.
מגישים את הדג עם תערובת המיונז כפית מלמעלה.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו הם בחירה מצוינת עבור אמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!