אמנון צלוי עם פריזה - סלט תפוחים וחרדל-רוטב פטרוזיליה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמנון צלוי ברוטב צ'ייב חרדל, פרחחים מטוגנים עם פטרוזיליה Spaetzle וחרדל, בייקון, ורוטב תפוחים, ו פריסה-מתכון סלט פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים, 1 כף מלח, וסוכר בצלחת רדודה.
הוסף פילה, ולתת לעמוד 15 דקות.
הסר פילה ממלח; טפיחה יבשה. להשליך מלח.
מברשת פילה עם 1 כף שמן זית.
מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
מניחים פילה על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; broil 7 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מערבבים ארוגולה, פריסה, ונענע בקערה גדולה.
שלב תפוח 1 כף שמן; לזרוק היטב.
מוסיפים תפוח ו 1/4 כפית מלח לתערובת ארוגולה, וזורקים בעדינות.
שלב הנותרים 1 כף שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מחלקים תערובת ארוגולה באופן שווה בין 6 צלחות; העליון כל מנה עם פילה 1.
טפטוף על 1 כף תערובת שמנת חמוצה על כל מנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.