קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

אמנות אכילת עוף מוקפץ עם עגבניות וזיתים

אמנות אכילת עוף מוקפץ עם עגבניות וזיתים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? אמנות אכילת עוף מוקפץ עם עגבניות וזיתים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1322 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, בצל, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף מוקפץ עם עגבניות, זיתים ופטה, 5 מרכיב עוף מטוגן וברוקולי Rabe עם זיתים שחורים, עגבניות מיובשות פטה, ו שומר מוקפץ עם עגבניות וזיתים.

הוראות

1
שים את הלארדונים במחבת של מים קרים, להביא אותם לרתיחה, לנקז, ולשטוף במים קרים. בסיר גדול וכבד, מטגנים את הלארדונים ב 2 כפות שמן זית עד הקצוות שלהם רק מתחילים לפריך והם הופכים חלק מהשומן שלהם; מסירים אותם למגבת נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מלח ופלפל העוף, ומעייל את החתיכות קלות עם קמח. מטגנים את העוף בשומן מן הלארדונים, מסתובבים, עד שהחתיכות זהובות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
הסר את העוף לצלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
על אש נמוכה, לבשל את הבצל באותו שומן, הוספת שמן יותר במידת הצורך, ערבוב עד שהם שקופים אבל לא צבעוניים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיף את היין, להעלות את החום, ומערבבים כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים בקצרה כדי להפחית את כמות הנוזל על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים את העגבניות ועלי המפרץ, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם שוב בשליש, תלוי עד כמה העסיסיות העגבניות, לטעם חזק אך לא אינטנסיבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8
להחזיר את העוף לסיר, ולבשל על אש בינונית-נמוכה, מכוסה—עד העוף נעשה - אולי 20 דקות, על פי כמה ביסודיות אתה מטגן אותו מראש. בדקות האחרונות של הבישול מוסיפים את הלארדונים המוקפצים ואת הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הסר את עלי המפרץ. טעם ועונה לפי הצורך עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
10
מפזרים פטרוזיליה קצוצה. להזהיר את כולם כי הזיתים יש בורות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק