קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

אמפנדה בטטה

אמפנדה בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Empanadan בטטה. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם דבש, פקאן, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. נסו שעועית שחורה צ'יפוטלה ואמפנדה בטטה, אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, ו מילוי אמפנדה בשר טחון ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לשטוף ולייבש בטטות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
4
מניחים על מגש סדינים ודוקרים במזלג.
5
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 40 דקות או עד מבושל ורך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר עד מגניב מספיק כדי להתמודד. פיצול תפוחי אדמה ולהסיר עיסת עם כפית לתוך קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מוסיפים גבינת עיזים, פקאן, בצל ירוק וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
8
מערבבים היטב.
9
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
10
צחצח את הקצוות החיצוניים של וונטון עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
הוסף על 1 כפית למרכז של כל מופקר. מקפלים קצוות כדי ליצור משולש ולאטום את הקצוות בחוזקה.
12
פריי וונטון בטיגון עמוק. להעיף ולחכות עד חום זהוב פריך.
13
הסר עם עכביש לנקז על מגש גיליון נייר מגבת מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1
מערבבים את כל החומרים היטב יחד.
2
מגישים עם אמפנדס.