אמפנדס כרוב ובשר חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל כרוב & ampanadas חזיר. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חזיר, ביצה, שמן חמניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. נסו כרוב אדום, גבינה כחולה, ו Empañadas אגוז, אמפנדס קארי חזיר, ו אמפנדס חזיר בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המילוי, מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את השאלוט במשך כמה דקות עד שמתחילים לרכך.
מוסיפים את החזיר ומטגנים במשך 3-4 דקות ואז מוסיפים את כרוב ופפריקה, מכסים בחוזקה ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד חזיר וכרוב הם שניהם במכרז. מערבבים את הצימוקים, צנוברים ודבש, מתבלים ומשאירים להתקרר.
בינתיים, מניחים את הקמח, ביצה, חמאה, שמן חמניות וקצת מלח במעבד מזון.
מוסיפים את המיץ ואת whizz יחד כדי להפוך את הבצק חלק, רך. לעטוף בסרט נצמד וצינה.
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
לעצב את הבצק לתוך 12 כדורים ואז לגלגל כל אחד החוצה לעשות סיבוב 12cm. מערבבים את הגבינה לתוך המילוי הקר ולאחר מכן לחלק אותו בין הסיבובים. מקפלים כל אחד לשניים כדי לצרף את התערובת לאחר מכן, באמצעות קצות האצבעות, crimp או לסובב את הקצוות כדי לאטום בצורה מסודרת. יכול להיות מקורר עד 12 שעות.
מעבירים את empanadas לסדין אפייה שאינו מקל, מברשת עם קצת חלב ואופים במשך 20-25 דקות עד הזהב.