חזה עוף ממולא ריקוטה ותרד
חזה עוף ממולא ריקוטן ותרד הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 4 מנות. בתוספת זו יש 608 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 146 מעריצים. אם יש לכם ביצים, תרד, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה מעולה. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא ריקוטה , חזה עוף ממולא ריקוטה ושינקי , וחזה עוף ממולאים ריקוטה, פטריות ועשבי תיבול .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל לפי הטעם. חריץ פתוח בצד למילוי; לְהַפְרִישׁ.
בקערה בינונית מערבבים את הריקוטה, התרד, השום, הביצים ו-3/4 מהגבינה.
מערבבים היטב וממלאים כל חזה ב-1/4 מהתערובת; מאבטחים בעזרת קיסמים ומניחים חזה ממולאים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9x13 אינץ'.
יוצקים רוטב על הכל ומפזרים את יתרת הגבינה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 45 עד 60 דקות, או עד שהעוף מבושל והמיצים מתבהרים.