אמפנדס שוקולד קוקוס
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין אמפנדס שוקולד קוקוס בבית. מתאים ל-18 ומחירו 31 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-39 דקות . 4 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך מלח, קוקוס, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו אמפנדס בסגנון ארגנטינאי , אמפנדס נוטלה פרנג'יפאן , וכרישה חמאת כמהין ואמפנדס עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים חמאה וגבינת שמנת. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד גבוהה במשך 30 שניות.
הוסף אבקת סוכר, Ghirardelli® קקאו לא ממותק, קינמון, מלח, ואם תרצה, פלפל אנכו צ'ילי טחון. מקציפים עד לאיחוד, מגרדים את הקערה מדי פעם. טורפים פנימה ביצה עד לאיחוד. טורפים פנימה כמה שיותר מהקמח בעזרת המיקסר. מערבבים פנימה את כל הקמח שנותר בעזרת מרית או כף עץ. מחלקים את הבצק לשניים. מכסים ומצננים כשעתיים או עד שהבצק נוח לטיפול.
למילוי, בקערה קטנה, שלבו את 1/2 כוס ג'ירארדלי 60% קקאו שוקולד מריר אפייה צ'יפס ואת 1/4 כוס הקוקוס.
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה או בנייר כסף; לְהַפְרִישׁ. על משטח מקומח קלות, מרדדים חצי מהבצק בכל פעם עד לעובי של כ-1/8 אינץ'.** בעזרת חותכן עוגיות מגולגל או עגול רגיל חותכים בצק.
מניחים עיגולים על ניירות האפייה המוכנים.
מניחים כפית גדושה מהמלית במרכז כל עיגול. מברישים קלות את שולי העיגולים במים. קפלו כל עיגול לשניים; לחץ בעדינות על הקצוות כדי לאטום. שומרים שאריות בצק ומרדדים מחדש, מצננים בצק, במידת הצורך.
אופים במשך 8 עד 9 דקות או עד שהשוליים יציבים.
מעבירים את העוגיות לרשת; לְהִתְקַרֵר.
בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, משלבים את 1/2 כוס Ghirardelli 60% קקאו שוקולד מריר אפייה צ'יפס ואת הקיצור. מיקרוגל בעוצמה בינונית (50 אחוז) למשך דקה.
מוציאים ומערבבים. אם השוקולד לא נמס, החזרו למיקרוגל וחזרו על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. שופכים את תערובת השוקולד לתוך שקית ניילון גדולה עם אטימה עצמית. לחתוך את הפינה; לטפטף שוקולד על האמפנדס. אם רוצים, מפזרים קוקוס קלוי.
מניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב. תהנו מיד או אחסנו בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. לאחסון ארוך יותר, הקפיא אמפנדס לא מעוטר עד שלושה חודשים. לשרת, להפשיר; מטפטפים שוקולד ומניחים לעמוד עד להתייצבות.