קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 39 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

אמפנדס שוקולד קוקוס

אמפנדס שוקולד קוקוס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים אירופאים לקופסת המתכונים שלך, אמפנדס שוקולד קוקוס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-18 ומחירו 31 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 220 קלוריות . 4 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם קינמון טחון, קמח, גבינת שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון זול. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-39 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אמפנדס בסגנון ארגנטינאי , אמפנדס נוטלה פרנג'יפאן , ואמפנדס חמאת כמהין ואמפנדס עוף .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים חמאה וגבינת שמנת. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד גבוהה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף אבקת סוכר, Ghirardelli® קקאו לא ממותק, קינמון, מלח, ואם תרצה, פלפל אנכו צ'ילי טחון. מקציפים עד לאיחוד, מגרדים את הקערה מדי פעם. טורפים פנימה ביצה עד לאיחוד. טורפים פנימה כמה שיותר מהקמח בעזרת המיקסר. מערבבים פנימה את כל הקמח שנותר בעזרת מרית או כף עץ. מחלקים את הבצק לשניים. מכסים ומצננים כשעתיים או עד שהבצק נוח לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
למילוי, בקערה קטנה, שלבו את 1/2 כוס ג'ירארדלי 60% קקאו שוקולד מריר אפייה צ'יפס ואת 1/4 כוס הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה או בנייר כסף; לְהַפְרִישׁ. על משטח מקומח קלות, מרדדים חצי מהבצק בכל פעם עד לעובי של כ-1/8 אינץ'.** בעזרת חותכן עוגיות מגולגל או עגול רגיל חותכים בצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מניחים עיגולים על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מניחים כפית גדושה מהמלית במרכז כל עיגול. מברישים קלות את שולי העיגולים במים. קפלו כל עיגול לשניים; לחץ בעדינות על הקצוות כדי לאטום. שומרים שאריות בצק ומרדדים מחדש, מצננים בצק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
אופים במשך 8 עד 9 דקות או עד שהשוליים יציבים.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מעבירים את העוגיות לרשת; לְהִתְקַרֵר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, משלבים את 1/2 כוס Ghirardelli 60% קקאו שוקולד מריר אפייה צ'יפס ואת הקיצור. מיקרוגל בעוצמה בינונית (50 אחוז) למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוציאים ומערבבים. אם השוקולד לא נמס, החזרו למיקרוגל וחזרו על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. שופכים את תערובת השוקולד לתוך שקית ניילון גדולה עם אטימה עצמית. לחתוך את הפינה; לטפטף שוקולד על האמפנדס. אם רוצים, מפזרים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
11
מניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב. תהנו מיד או אחסנו בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. לאחסון ארוך יותר, הקפיא אמפנדס לא מעוטר עד שלושה חודשים. לשרת, להפשיר; מטפטפים שוקולד ומניחים לעמוד עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת