אמריקן אמבר אייל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל Amber Ale האמריקאי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-40 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ רציני אוכל יש 24 אוהדים. אם יש לך תמצית מאלט נוזלי בירה, מאלט פטנט, סוכר קנה חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ענבר מיושן, אמבר ג'ינג'ר, ו בצל ענבר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 גלונים מים עד 170 ° F.
הסר מהחום ולהוסיף malts מיוחדים למים, הכלול שקית רשת. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה, ואז להשליך את מאלט.
להביא 2 גלונים מים לרתיחה.
לאט להוסיף LME וסוכר, ערבוב.
הוסף מספיק מים כדי להגיע סך של 7 גלונים. מביאים לרתיחה שוב על חום גבוה.
כאשר אתה מגיע לרתיחה, להתחיל טיימר ספירה לאחור במשך 90 דקות.
הוסף כמויות כשות בזמנים שצוינו לעיל.
בסוף 90 דקות, להסיר מהחום. לקרר את wort עד מתחת 21° עם אמבט קרח או צ ' ילר wort. זכור לשמור על דברים סניטריים עבור כל שלב לאחר הרתיחה.
להעביר את wort לדלי תסיסה מחוטא או carboy.
הוסף מנעל אוויר וקריר ל 17°.
לאחר wort מגיע 17°, לאוורר את wort ואת שמרים המגרש.
תן לטמפרטורת wort לעלות 19° ולהחזיק במשך שבוע אחד או עד תסיסה הושלמה.
מנמיכים את הטמפרטורה ל 3° ואז בקבוק או חבית הבירה וליהנות בשבוע אחד (kegged) או שלושה (בקבוק).