אמרנט טבולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Amaranth Tabouli. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 385 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך amaranth, עגבניות, פטרוזיליה קצוצה / טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות, אדום amaranth sambar, קל אדום amaranth sambar, ו טבולי.
הוראות
חום amaranth במחבת על חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד הגרגרים מתחילים פופ ואת amaranth הוא ריחני (1-2 דקות).
להעביר לסיר קטן ולהוסיף את המים. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שרוב, אם לא כל, של הנוזל נספג.
הסר מהחום ולאפשר לנוח במשך 5 דקות, מכוסה.
מגניב את amaranth מבושל, ולאחר מכן לשלב עם שאר החומרים. מערבבים היטב לשלב, טעם תבלינים, ומגישים.