אמרנט- מאפינס תירס
Amaranth-מאפינס תירס הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך גרגר amaranth, דבש, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק תירס Amaranth, מאפינס ארוחת בוקר Amaranth תרד שקדים, ו amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. משמנים קלות פח 12 מאפין; להפריש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים amaranth וטוסט, ערבוב כל הזמן, עד דגנים מתחילים להריח אגוזים ולהפוך חום זהוב, על 2 דקות. (היזהר לא לבשל את amaranth יותר מדי זמן; זה יתחיל לקפוץ ולקפוץ במחבת.)
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד כדי לאפשר מגניב.
מערבבים קמחים, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה; להפריש.
לטאטא יחד ביצים, חלב, חמאה ודבש בקערה שנייה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב.
מוסיפים amaranth קלוי וצימוקים ומערבבים בעדינות שוב, רק עד בשילוב.הבלילה כפית לתוך פח מוכן; כל מאפין ישתמש כ 1/4 כוס הבלילה.
אופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז המאפינס יוצא נקי, 16 עד 18 דקות. מגניב מעט ואז לשרת.