זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר ממתקים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מזון מלאך, עוגת מזון מלאך, ו עוגת מזון מלאך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לשטוף את המחבת צינור מזון אנג ' ל במי סבון חמים כדי להבטיח שזה לגמרי גריז חינם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו להתייבש לחלוטין. לנפות קמח 3/4 כוס סוכר ' ממתקים יחד שלוש פעמים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
בקערה ערבוב, להכות חלבונים ביצה ומלח במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים קרם של טרטר, 1 כפית וניל, וטעם שקדים; לנצח עד פסגות רכות טופס. הפסגות צריכות להיות רכות מספיק כך שהן מתכופפות מעט בקצות. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר לבן, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. לנפות על 1/4 של תערובת הקמח על החלבונים ביצה, באמצעות מרית שטוחה, במהירות אבל בעדינות לקפל לתוך חלבונים ביצה. חזור באמצעות 1/4 של תערובת הקמח בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים הבלילה למחבת צינור נקייה. בעדינות לחתוך דרך הבלילה עם סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך כ 30 עד 35 דקות, עד מפרט עץ מוכנס יוצא נקי. הפוך מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מקציפים 2 כוסות סוכר, חמאה, שמנת, 1 כפית וניל יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
הוסף סוכר שמנת או ממתקים יותר לפי הצורך. כפור את העוגה מקורר.