אנג'ל מזון עוגה II
זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר ממתקים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מזון מלאך, עוגת מזון מלאך, ו עוגת מזון מלאך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לשטוף את המחבת צינור מזון אנג ' ל במי סבון חמים כדי להבטיח שזה לגמרי גריז חינם.
בואו להתייבש לחלוטין. לנפות קמח 3/4 כוס סוכר ' ממתקים יחד שלוש פעמים; להפריש.
בקערה ערבוב, להכות חלבונים ביצה ומלח במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר, 1 כפית וניל, וטעם שקדים; לנצח עד פסגות רכות טופס. הפסגות צריכות להיות רכות מספיק כך שהן מתכופפות מעט בקצות. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר לבן, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. לנפות על 1/4 של תערובת הקמח על החלבונים ביצה, באמצעות מרית שטוחה, במהירות אבל בעדינות לקפל לתוך חלבונים ביצה. חזור באמצעות 1/4 של תערובת הקמח בכל פעם.
יוצקים הבלילה למחבת צינור נקייה. בעדינות לחתוך דרך הבלילה עם סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
אופים במשך כ 30 עד 35 דקות, עד מפרט עץ מוכנס יוצא נקי. הפוך מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר במשך 1 שעה.
מקציפים 2 כוסות סוכר, חמאה, שמנת, 1 כפית וניל יחד עד חלקה.
הוסף סוכר שמנת או ממתקים יותר לפי הצורך. כפור את העוגה מקורר.