אנדויה עם פפריקה מעושנת ויין אדום
Andouille עם Paprikan מעושן ויין אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 240 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, פפריקה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו פפריקה מעושנת-Andouille מזוגג, רוטב צדפות מעושנות, ו נקניק אנדויל מעושן עם פלפלים וריגטוני (מתכונים דומים).
הוראות
קוק נקניקיות אנדויל סיבובים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מערבבים אורגנו, שום, ופפריקה, ומבשלים 1 דקה או עד ריחני.
מוסיפים יין אדום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד שהיין מצטמצם ומעובה.
מעבירים לקערה רדודה, ומקשטים, אם תרצה.
* נקניק מעושן חריף ניתן להחליף.
טיפ למסיבה: אם אין לך פפריקה מעושנת, תחליף 1/2 כפית. פפריקה מסורתית ו 1/4 כפית. כמון טחון.