קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אנדיב בלגי גראטין

אנדיב בלגי גראטין
הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם חלב, גבינת gruyere, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), אנדיב בלגי חזיר מוקרם, ו מטוגן בלגי Endive Au Gratin (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מניחים את endives לתוך המים. מכסים, ומבשלים עד מכרז, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מניחים את החמאה לסיר, וממיסים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מקציפים בקמח ומערבבים עד שהתערובת הופכת לחומה דמוית הדבק וזהובה. בהדרגה לטאטא את החלב לתוך תערובת הקמח, לטאטא כל הזמן עד עבה וחלק. מערבבים 3/4 כוס גבינת Gruyere, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. מבשלים בעדינות מעל חום בינוני נמוך במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
GruyereGruyere
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים תנור לגריל נמוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לנקז את endives. לעטוף כל עולש עם פרוסת בשר חזיר, ומניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
יוצקים את רוטב הגבינה על endives.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
9
מפזרים את 1/4 כוס גבינת Gruyere ופטרוזיליה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מבשלים את endives תחת מטאטא שחומם מראש עד גבינה הוא חום זהוב בועות רוטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם