קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

לחם תירס ממולא קראון צלי של חזיר

לחם תירס ממולא קראון צלי של חזיר
גשו לסופר וקנו מלח, סלרי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלי ממולא של בשר חזיר, צלי ממולא של בשר חזיר, ו צלי ממולא של בשר חזיר.

הוראות

1
עבור צלי חזיר: בבלנדר, מחית את השמן, שום, ומרווה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לשפשף את התערובת על צלי חזיר, הקפד לכסות את האזורים בין הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלי חזירצלי חזיר
שוםשום
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
להעביר את החזיר למחבת צלייה ולכסות אותו בנייר כסף. מקררים אותו לפחות 2 שעות ועד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הצלייה.
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הפוך את הצלי במהופך (עצמות צלעות למטה) במחבת הצלייה. צולים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F ולצלות עד מדחום לקרוא מיידית קורא 155 מעלות F כאשר מוכנס 2 אינץ ' למרכז הבשר, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
6
עבור המילוי: להמס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הפלפל הירוק, בצל, סלרי ושום ומבשלים עד מתרכך, ערבוב מדי פעם, במשך 7 עד 10 דקות. בקערה גדולה, לשלב את תערובת הירקות עם לחם תירס מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
לחם תירסלחם תירס
ירקירק
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את הביצים, מרק, רוזמרין, כוסברה, רוטב חריף, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. לאט לערבב יותר מרק, במידת הצורך, עד המילוי הוא רטוב. לחץ על המילוי לתוך תבשיל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוזמריןרוזמרין
מילוימילוי
פלפלפלפל
מרקמרק
ביצהביצה
מלחמלח
9
שלושים דקות לפני הסרת הצלי, מניחים את המילוי בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים עד הזהב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
כאשר הצלי נעשה, להסיר אותו מהתנור, אוהל עם נייר, ולתת לעמוד לפחות 15 דקות. כאשר המילוי נעשה, תלולית חצי ממנו על מגש הגשה. הפוך את הצלי זקוף על גבי המילוי. ממלאים את מרכז הצלי עם המילוי הנותר. תחתוך את השולחן.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.