אנדיב עם כבד עוף Pâte ומיובש-שרי מרמלדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אנדיב עם כבד עוף Pâte ו מיובש דובדבן ריבה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 100 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. לך לחנות ותביא אנדיב, גרידת תפוז, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף, ו כבד עוף Pâté (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הדובדבנים ויין אדום ולתת לשבת עד הדובדבנים התרככו קצת, לפחות שעה אחת ועד לילה.
במחבת sauté בינונית על חום נמוך בינוני, לחמם את שומן העוף או שמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב caramelized, כ 40 דקות. להגדיל את החום כדי בינוני גבוה, להוסיף את הקורנית או מרז ' ורם, 1 כף חומץ יין אדום, דובדבנים, ואת היין הם ספוגים. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הכף הנותרת חומץ יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. להפריש להתקרר. לעשות קדימה: ריבת הדובדבן יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים.
לארגן מתלה כ 6 אינץ ' מן הלהבה של broiler.
מניחים את מחבת broiler או תבנית אפייה על המדף ולחמם מראש את broiler.
אם באמצעות שומן עוף, בסיר קטן על חום נמוך לחמם את השומן עד מותך. בקערה גדולה, לזרוק יחד את הכבדים, על 2 כפות שומן עוף מומס או שמן זית, מלח ופלפל. מסדרים את הכבדים, בשכבה אחת, על מחבת broiler שחומם מראש או תבנית אפייה ו broil במשך 2 דקות. הפוך את הכבדים ולהמשיך לצלות עד מכרז כאשר לחצה חום בהיר בצבע, על 1 דקה יותר.
להעביר את הכבדים ללוח חיתוך ולתת מגניב.
לאחר הכבדים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם בגסות, לוודא להשאיר אותם עבה.
מעבירים לקערה גדולה, טפטוף עם הנותרים 2 כפות שומן עוף מחומם או שמן זית, בעדינות לזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
להפריד את העלים endive ולסדר על מגש. מלא כל עלה אנדיב עם כ 2 כפות pâté, העליון עם מנה של ריבת דובדבנים, ולסיים עם קמצוץ של גרידת תפוזים.