קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות40
מגזין

אנדיב עם כבד עוף Pâte ומיובש-שרי מרמלדה

אנדיב עם כבד עוף Pâte ומיובש-שרי מרמלדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אנדיב עם כבד עוף Pâte ו מיובש דובדבן ריבה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 100 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. לך לחנות ותביא אנדיב, גרידת תפוז, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף, ו כבד עוף Pâté (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הדובדבנים ויין אדום ולתת לשבת עד הדובדבנים התרככו קצת, לפחות שעה אחת ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
במחבת sauté בינונית על חום נמוך בינוני, לחמם את שומן העוף או שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב caramelized, כ 40 דקות. להגדיל את החום כדי בינוני גבוה, להוסיף את הקורנית או מרז ' ורם, 1 כף חומץ יין אדום, דובדבנים, ואת היין הם ספוגים. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
מרז ' ורםמרז ' ורם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הכף הנותרת חומץ יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. להפריש להתקרר. לעשות קדימה: ריבת הדובדבן יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1
לארגן מתלה כ 6 אינץ ' מן הלהבה של broiler.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מניחים את מחבת broiler או תבנית אפייה על המדף ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
אם באמצעות שומן עוף, בסיר קטן על חום נמוך לחמם את השומן עד מותך. בקערה גדולה, לזרוק יחד את הכבדים, על 2 כפות שומן עוף מומס או שמן זית, מלח ופלפל. מסדרים את הכבדים, בשכבה אחת, על מחבת broiler שחומם מראש או תבנית אפייה ו broil במשך 2 דקות. הפוך את הכבדים ולהמשיך לצלות עד מכרז כאשר לחצה חום בהיר בצבע, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להעביר את הכבדים ללוח חיתוך ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
לאחר הכבדים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם בגסות, לוודא להשאיר אותם עבה.
6
מעבירים לקערה גדולה, טפטוף עם הנותרים 2 כפות שומן עוף מחומם או שמן זית, בעדינות לזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שומן עוףשומן עוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
להפריד את העלים endive ולסדר על מגש. מלא כל עלה אנדיב עם כ 2 כפות pâté, העליון עם מנה של ריבת דובדבנים, ולסיים עם קמצוץ של גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
אנדיבאנדיב
2
מגישים באופן מיידי.