אנדיב, תפוח וסלט צ'דר חווה עם נקניק כפרי ורוטב בירה חיטה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך בירה חיטה, מלח, בשר חזיר כפרי דק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'דר, בייקון ותפוח עם חרדל על לחם חיטה כפרית, תפוח וסלט אנדיב עם רוטב בוטנים, ו תפוח, שקדים וסלט אנדיב עם רוטב עשבי תיבול קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: בקערה בינונית, להקציף יחד את הבירה, דבש, חרדל דיז ' ון, ומיץ לימון.
לטאטא את זרעי הגפן ושמני זית, לשפוך לאט וטאטא כל הזמן, כך שהכל emulsifies.
מוסיפים את המלח והפלפל, ומקציפים שוב.
כדי להפוך את הסלט ולסיים את המנה: ערימת האנדיב, radicchio, בשר חזיר, תפוחים, צ ' דר ופטרוזיליה לתוך קערה גדולה, עוזב בצד פרוסה או שניים של בשר חזיר עבור כל אדם.
תטעם את הסלט ותתבלע אותו במלח ופלפל לפי הטעם שלך.
סקופ את הסלט על צלחות בודדות.
לטפטף את הרוטב על הסלט, ולאחר מכן לעטוף קצת בשר חזיר על גבי כל מנה. התאם את התיבול אם אתה רוצה, ואז להגיש אותו מיד.