קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אננס Semifreddo

אננס Semifreddo
אננס Semifreddo עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגיות אמרטי, תמצית ונילן, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), Pistachio Semifreddo, ו Strawberry Semifreddo (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס 9 1/4 על ידי 5 1/4 על ידי 3 אינץ ' (6 כוס) מחבת כיכר מתכת בקלילות עם ספריי nonstick. קו המחבת עם לעטוף פלסטיק מספיק עם לעטוף פלסטיק המשתרע על פני הצדדים כדי לכסות את החלק העליון לאחר המחבת כבר מלא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
בקערה בינונית, מקציפים את השמנת הכבדה, אבקת סוכר, ווניל עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה בינונית נוספת, מקציפים חלבונים עד קצף. עם המיקסר על, לאט להוסיף את הסירופ פשוט. המשך להכות על מהירות גבוהה עד התערובת היא מבריק ומכפיל בנפח, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את האננס לתוך חלבוני הביצה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת ביצה לבן. בעדינות, כפית את התערובת לתוך מחבת כיכר. מקפלים מעל לעטוף פלסטיק לכסות להקפיא במשך 8 שעות (או עד 1 חודש).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
כדי לשרת: לפתוח את לעטוף פלסטיק. הפוך את חצי הגמר על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
הסר את עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
חותכים את חצי הגמר לפרוסות עבות 1 אינץ'.
8
מניחים על צלחות הגשה בודדות ומעל כל פרוסה עם עוגיות amaretti מרוסקות.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
9
בסיר, לשלב מים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותקרר את הסירופ. כל סירופ מקורר נוסף ניתן לשמור במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'