אננס ללא גלוטן הפוך עוגה
עוגת אננס ללא גלוטן הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. אם יש לכם סוכר חום, וניל, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת אננס הפוכה-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, עוגת אננס הפוכה ללא גלוטן, ו ללא גלוטן אננס דובדבן הפוך Dump עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת 9 אינץ ' מרובע, להמיס 1/4 כוס חמאה בתנור. מערבבים סוכר חום וסירופ תירס; להפיץ באופן שווה במחבת. מסדרים פרוסות אננס על תערובת סוכר חום.
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, 1/2 כוס חמאה, מים, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה על אננס ודובדבנים.
אופים 38 עד 43 דקות או עד פני השטח הוא חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפעיל סכין סביב הצד של פאן לעוגה רופפת.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. השאירו מחבת על עוגה 5 דקות כך ציפוי סוכר חום יכול לטפטף על עוגה.
מגישים חם או קר. חנות מכוסה במקרר.