אננס קלוי-סלסה גזר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סוכר חום, פלפל חלפיניו, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלמון קלוי עם סלסה אננס, סלסה אננס ופלפל קלוי, ו אננס וסלסה Poblano קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את שני הקצוות של אננס באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך עיסת אננס מקליפה.
חותכים אננס עיסת לאורכו לרבעים.
הסר את הליבה מ רבעים; להשליך את הליבה. שמור 2 רבעים לשימוש נוסף.
שלב שמן שומשום ופלפל אדום טחון, ומברשת מעל 2 רבעי אננס, פרוסת בצל, ופלפל חלפיניו פרוס.
מניחים אננס על תבנית אפייה, ואופים ב 450 במשך 15 דקות.
מוסיפים בצל, ואופים 10 דקות נוספות.
מוסיפים פלפל חלפיניו פרוס, ואופים 10 דקות נוספות או עד אננס, בצל, חלפיניו הם משחימים קלות.
הסר מהתנור, וקריר. קוביות אננס, בצל, חלפיניו, ולשלב עם פלפל חתוך בקערה בינונית.
מבשלים גזר במים רותחים 4 דקות או עד פריך במכרז.
מערבבים גזר, מיץ לימון, ושאר החומרים.
מוסיפים לתערובת אננס; מערבבים היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.