אנסלדה דה פאפא קון אטון (סלט תפוחי אדמה וטונה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 176 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שן שום, מיץ לימון, חומץ יבבה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט פסטאן וטונה (Ensalada de Pasta y Atún), Torticas de Atún (טונה פריטר), ו Cebiche De Atun (סביצ'ה טונה משומר פרואני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב: להקציף יחד את שמן זית, מיץ לימון, גרידה, שום, כמון, פפריקה, מלח ופלפל עד blended.In קערה גדולה, לזרוק חסה עם 1/2 של ההלבשה. כפית את הרוטב שנותר מעל השעועית הירוקה, תפוחי אדמה וטונה. בעדינות מעיל את החומרים באופן שווה עם ההלבשה. סדר את החסה על מגש גדול. למעלה עם שעועית ירוקה, תפוחי אדמה וטונה, ומפזרים פפריקה.