אנצ'ילדה תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית חלבית חינם וצמחונית? אנצ'ילדה תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך עגבניות, טורטיות קמח, גבינה מעובד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. . נסו חבילת אנצ'ילדה בטטה, תבשיל תפוחי אדמה אנצ'ילדה עוף, ו חבילת אנצ'ילדה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית. מבשלים את תפוחי האדמה מגורר עד חום זהוב משני הצדדים. בקערה קטנה לשלב את הגבינה המותכת מעובד עם עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי.
מערבבים במחצית האפונה וחצי מהתירס, ומועכים אותם לחום האש. כאשר משולבים היטב, להוסיף את שאר אפונה ותירס; להמשיך מועך לשלב. מערבבים בערך 1 כוס של תערובת גבינה ועגבניות ומערבבים היטב. מבשלים 10 דקות, או עד מחומם דרך.
כפית את תערובת תפוחי האדמה לתוך טורטיות ולהתגלגל כמו בוריטו. לחנוק עם תערובת גבינה / עגבניות.