קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

אנצ'ילדות ביצים מקושקשות

אנצ'ילדות ביצים מקושקשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות ביצה מקושקשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך 2 קציץ ממרח גבינה תהליך, בשר חזיר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. מתכונים דומים: Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה), תבשיל ביצים מקסיקני, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני; מוסיפים ביצים. מבשלים, מבלי לבחוש, עד שהביצים מתחילות לשקוע על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
צייר מרית על פני תחתית המחבת כדי ליצור גושים גדולים. המשך לבשל עד ביצים מעובה אבל עדיין לח (לא לערבב כל הזמן).
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
3
הסר ביצים מחום.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים חצי גבינה לביצים, ערבוב עד גבינה נמסה; צ ' יל הנותרים גבינה. מערבבים חזיר לתוך תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
חםחם
5
תערובת כפית באופן שווה למטה מרכזים של טורטיות; להתגלגל, אופנה ג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גלולגלול
6
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. כיסוי וצינה 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מערבבים את הגבינה הנותרים וחלב בסיר קטן; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד גבינה נמסה. כפית על אנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."