קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

אנצ'ילדות גבינה ברוטב אדום טעים

אנצ'ילדות גבינה ברוטב אדום טעים
אנצ'ילדות גבינה ברוטב אדום טעים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כוסברה, סוכר, מרק בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות הודו טעימות, טעים טעים מקרוני וגבינה, ו אנצ'ילדות גבינה עם רוטב צ' ילה אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
רוטב:
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2
מקום שום קר, לא תגובתי (שאינו אלומיניום להשתמש שאינו מקל או קרמיקה מרופדת) מחבת רוטב גדולה עם שמן. להעלות לחום בינוני, ערבוב כך שום לא חרוך. מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף בצל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים תבלינים יבשים (דרך פטרוזיליה) ומטוגנים למשך 3-4 דקות, לפיתוח טעמים של שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להוסיף מרכיבים שנותרו, למעט כוסברה. מבשלים בעדינות על נמוך במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
5
מוסיפים כוסברה בסוף. מגניב, ואז לצנן לילה במקרר כדי לאפשר לטעמים להתמזג.אנצ ' ילדות:מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
לרסס 9 x 13 לזניה מחבת ביסודיות עם פאם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מורחים 1 כוס רוטב אנצ ' ילדה בתחתית תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מערבבים גבינות, צ ' ילי, בצל וזיתים בקערת ערבוב גדולה, משליכים בעדינות לערבב ביסודיות.דברים ומגלגלים אנצ ' ילדות עם 2/3 של תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
מניחים אותם, בצד התפר למטה במחבת בשתי שורות של 4-5; ארוך בצד הארוך של המחבת. כאשר כולם במחבת, יוצקים הנותרים רוטב אנצ ' ילדה הראשון על הקצוות החיצוניים (כפי שהם יתייבשו אם לא מכוסה), ואז פעם אחת במרכז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מורחים את תערובת הגבינה הנותרים על שני הנתיבים שנותרו חשופים על ידי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
אופים, חשוף במשך 25-30 דקות, עד מבעבע ונמס. מגניב במשך 5 דקות מחדש להתקרש לפני ההגשה. עושה 8-10 אנצ ' ילדות, המשרתים 4-6 אנשים.עבור אפשרות צמחונית להשתמש מרק ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

מרכיבים

1פחית גדולה7⁄8 אונקיות זיתים שחורים פרוסים, בשלים סחוטים)7⁄8 אונקיות זיתים שחורים פרוסים, בשלים סחוטים)0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור, אדמהפלפל שחור, אדמה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר (=1 יכול, יכול עוף משנה או ירקות)מרק בשר (=1 יכול, יכול עוף משנה או ירקות)680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינה מגוררת, מגוררת (6 כוסות קראפט מקסיקני 4-גבינה תערובת)גבינה מגוררת, מגוררת (6 כוסות קראפט מקסיקני 4-גבינה תערובת)11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף8smallsטורטיות תירס (6 לא 7, ותירס צהוב, לא קמח)טורטיות תירס (6 לא 7, ותירס צהוב, לא קמח)1חתיכות טופי הית' ברכמון, קרקעכמון, קרקע1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)2חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טרייהכוסברה טרייה4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'ילי ירוק, חתוך לקוביות (1/2 של פחית קטנה)צ'ילי ירוק, חתוך לקוביות (1/2 של פחית קטנה)11 כף אורגנו מיובשטוב סמוקי אנצ'ו צ' ילי מבוסס רוטב חריף, כמה es (אני משתמש Coyote Cocina אנצ'ו רוטב חריף מסנטה פה, NM www.santafeseasons.com)טוב סמוקי אנצ'ו צ' ילי מבוסס רוטב חריף, כמה es (אני משתמש Coyote Cocina אנצ'ו רוטב חריף מסנטה פה, NM www.santafeseasons.com)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל, טחוןבצל, טחון1smallsבצל או 1⁄2 בצל בינוני, קצוץ דקבצל או 1⁄2 בצל בינוני, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלסה (אני משתמש בקצב מתון או .)סלסה (אני משתמש בקצב מתון או .)0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.