אנצ'ילדות נערמות עם הודו ושעועית צ' יפוטלה
אנצ'ילדות מוערמות עם הודו ושעועית צ' יפוטלה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו בשר הודו, רוטב אנצ'ילדה בינוני-חם, טורטיות תירס בקוטר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו אנצ'ילדות בסיר קרוק מוערמות, אנצ'ילדות עוף בערימה, ו אנצ'ילדות ארוחת בוקר מוערמות (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 93°. להביא רוטב אנצ ' ילדה להתבשל במחבת בינונית על חום בינוני. להפחית חום נמוך מאוד.
שלב שעועית מטוגנת ו chipotles במחבת בינונית אחרת. מערבבים תערובת שעועית על חום בינוני עד מחומם דרך, על 5 דקות.
לטבול 1 טורטייה לתוך רוטב אנצ ' ילדה רק עד שהתרכך, על 10 שניות. באמצעות מלקחיים, להעביר tortilla לצלחת ovenproof.
מורחים תערובת 1/3 כוס שעועית מעל. למעלה עם 1 כף בצל ירוק. לטבול טורטייה שנייה לתוך רוטב; מקום על גבי תערובת שעועית. למעלה עם 1/2 כוס בשר הודו, ואז 1 כף בצל ירוק. טבול את הטורטייה השלישית ברוטב.
מניחים על גבי טורקיה; מפזרים 1/3 כוס גבינת ג ' ק, ואז 1 כף בצל ירוק. טובלים טורטייה רביעית ברוטב; מניחים על גבי גבינת ג ' ק.
מפזרים 2 כפות queso פרסקו. חזור על הנוהל עם טורטיות שנותרו, תערובת שעועית, בצל ירוק, טורקיה, גבינת ג ' ק, ו פרסקו queso.
מעבירים לתנור ומבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
טפטוף נותר רוטב אנצ ' ילדה מעל ערימות טורטיה.
מפזרים כל אחד עם עגבניות חתוכות לקוביות, אבוקדו, בצל ירוק שנותר לשרת חם.
* צ 'ילי צ' יפוטלה הם פשוט יבשים, jalapeños מעושן, הם נמכרים משומר ברוטב עגבניות מתובל, לפעמים נקרא adobo. מצא אותם בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים לטיניים.