קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

אנצ'ילדות ספרדיות עם עוף וצ' וריסו

אנצ'ילדות ספרדיות עם עוף וצ' וריסו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך גבינת מנצ'גו, צ' ילי, מעל להבה על מבערי גז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף ספרדי עם חומוס וצ'וריסו, עוף ספרדי עם צ'וריסו וחומוס, ו עוף ספרדי ופאייה צ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים רסס של EVOO במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את צ ' וריסו, להסיר עם כפית מחוררת לנקז על מגבות נייר. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מסננים את השמן מהמחבת, אבל שומרים את הטפטוף בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
למחבת, להוסיף 2 כפות EVOO, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השום, צ ' ילי, עלה דפנה, בצל ומלח ופלפל, מבשלים כדי לרכך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
בצלבצל
6
מוסיפים את ציר העוף, פפריקה, עגבניות, רוטב עגבניות וקינמון. מבשלים כדי לעבות את הרוטב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קינמוןקינמון
עגבנייהעגבנייה
פפריקהפפריקה
רוטברוטב
7
יוצקים כשליש עד חצי מהרוטב לתוך תבשיל קדרה גדול.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מערבבים את הצ 'וריסו המקורר עם העוף, חצי גבינת מנצ' גו ופלפל ג ' ק, פטרוזיליה וזיתים. לעטוף את המילוי בתוך טורטיות חרוכות ולסדר תבשיל, לכסות עם הרוטב והגבינה הנותרים. מגניב ורגוע לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
עוטףעוטף
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
עוף שלםעוף שלם
צ ' וריסוצ ' וריסו
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
זיתיםזיתים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
כדי לשרת, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים את האנצ ' ילדות מטמפרטורת החדר עד חם דרך וחום מבעבע, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל עוף עלום, משך או קצוץ לחתיכות בגודל ביסעל עוף עלום, משך או קצוץ לחתיכות בגודל ביס1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב עגבניות או 1 פאסאטה כוס או מחית עגבניותרוטב עגבניות או 1 פאסאטה כוס או מחית עגבניות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2צ'ילי טרי, כגון jalapeno או Fresno, זרע קצוץצ'ילי טרי, כגון jalapeno או Fresno, זרע קצוץ6שרימפס וורידיםEVOO עבור טפטוף, בתוספת 2 כפותEVOO עבור טפטוף, בתוספת 2 כפות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות צלויות אשעגבניות צלויות אש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוצים דקעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוצים דק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1צביטהקינמון טחוןקינמון טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מנצ'גו גרוסהגבינת מנצ'גו גרוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ זיתים ספרדיים גדולים עם פימינטוסקצוץ זיתים ספרדיים גדולים עם פימינטוס1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץבצל ספרדי, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברפפריקה, חצי כף-יד.פפריקה, חצי כף-יד.2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה מגוררת פלפל ג'קגבינה מגוררת פלפל ג'ק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'וריסו ספרדי, הוסר מן תרמילים חתוכים לקוביותצ'וריסו ספרדי, הוסר מן תרמילים חתוכים לקוביות8טורטיות קמח 8 אינץ', חרוך במחבת יבשה או מעל להבה על מבערי גזטורטיות קמח 8 אינץ', חרוך במחבת יבשה או מעל להבה על מבערי גז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."